CATERING

JEDLÁ S TEPLÉHO BUFETU

  1. 400g. Pečené bravčové koleno, pečený zemiak, cesnakový dresing     8,00€
  2. 400g. Pečené bravčové koleno, chlieb, horčica, chren, kyslá príloha    8,00€
  3. 400g. Pečené rebierka, pečený zemiak, cesnakový drezing                     8,00€
  4. 400g. Pečené rebierka, chlieb, horčica, chren, kyslá príloha                    8,00€
  5. 150g. Vyprážaný bravčový alebo kurací rezeň, majonézový šalát          8,00€
  6. 150g. Kurací grilovaný steak, dubáková omáčka, lubovoľná príloha     8,00€
  7. 180g. Balatónska špecialita , chlieb                                                                 6,00€
  8. 0,33l. Kotlíkový guláš hovädzí, chlieb                                                              6,00€
  9. 300g. Pečené pikantné krídielka, pečený zemiak, bylinkový dresing    6,00€
  10. 300g. Smažené chrumkavé kuracie stehienka, dusená ryža, kompót   6,00€
  11. 150g. Chrumkavé kuracie nugetky, hranolky, americký dresing            6,00€
  12. 150g. Vyprážaný syrovo – šampiňonový špíz, var.zemiaky, tatarka       6,00€
  13. 250g. Vegetariánska plnená tortila, varené zemiaky, coleslaw              6,00€
  14. 180g. Gril.losos s maslovo-citrón. omáčkou, zemiaky, rucolový šalát   9,00€
  15. 400g. Pečená kačica, dusená kapusta, kysnutá knedla, lokša                 9,00€
  16. 250g. Pečené kuracie stehno s kĺbikom, dusená ryža, kompót              6,00€
  17. 180g. Hov. líčko na čer. víne s koreň. zeleninou, štúchané zemiaky      8,00€
  18. 180g. Hov. pečené líčko, dusená kyslá kapusta, zemiakové šúlance     8,00€
  19. 1000g. Tatársky biftek, topeničky, hrianky, cesnak,                                 50,00€
    Prílohy sú odporúčané je ich možné meniť.

    Minimálny počet prípravy jedného druhu jedla je 8 porcií.

    Prílohy : Dusená ryža, Opekané zemiaky, Pečené zemiaky , Varené zemiaky, Šťuchané zemiaky, Hranolky, Zemiakovo-majonézový šalát, Zemiakový šalát s cibuľou na kyslo

    Omáčky: Dubáková, Nivová, Prírodná, Demi Glace,

     

    STUDENÝ BUFET